Lukijat

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Peppu pienentyy..


..ja rintavarustus ei sitten muutu mitenkään...

Olen ollut pari kuukautta pienillä hiilareilla ja mitä on tapahtunut. Mummin kintut ja peppu ohenenee kuin pyy maailmanlopun edellä..ja mitenkäs sitten vartalon yläosan kanssa. Liivikoko ei muutu, käsivarret ei ohene, kaulaa ehkä tullu pikkuisen..tosi pikkuisen...
Painoa lähtenyt alle kymmenen kiloa, ihan jees kun ajattelee mitä kaikkea hyvää on syöty.
Mieliala koko dieetin ajan hyvä..tästä taitaa tulla elämäntapa
Tablettidiabeetikkona arvot parantuneet ja pysyneet hyvinä, kolesteroli huippu lukemissa.
Terveydenhuollon ammattilaisena en ole koko aikana epäillyt dieetin terveellisyyttä.
Olen jättänyt pois vaalean leivän ja tummankin melkein kokonaan, pastat, pullat, riisit, perunan mm.
Vihanneksia syöty joka ruuan kanssa todella runsaasti sekä kanaa , kalaa ja possoa....

Joku sanoo että ei saa olla noin vaarallisella dieetillä. Meille se on sopinut kuin nenä päähän. Kamu laihtunut 15 kg..:-))

Miten sinä olet laihduttanut jos olet koskaan tarvinnut pudottaa painoa?
Mitä mieltä olet matalahiilari dieetistä tai hitaitten hiilareiden käytöstä painonpudotuksessa?
Posted by Picasa

32 kommenttia:

Juho kirjoitti...

Mä lueskelin läpi sen mitä olit linkittänyt naamakirjassa, ja mä aloitan nyt !!!

Krisse kirjoitti...

..suosittelen..katso karppaus infoa..

Rouva Kulta kirjoitti...

Aivan ähkynä pullan syömisestä lösähdin kannettavalle ja tarkoitus oli piristää itseäni muutaman kivan blogin lukemisella. Johan kolahti, surffailin ja aloitan myös! Kiitos! Ja onnittelut hienosta pudotuksesta ja pienestä pepasta!!! :-)
Katsotaan kuinka tämän naisen käy!

Rouva Kulta kirjoitti...

...no toisetkin kiitokset vielä, pääsin piristämään itseäni kauniilla valokuvilla!!!!

Kati kirjoitti...

Hieno saavutus tähän mennessä. Minä olen laihtunut kerran eläessäni 18 kg noin kolmessa kuukaudessa... tosin olin köyhä opiskelija, jolla rahat luisuivat turhuuteen ja ruokaan ei aina ollut rahaa... vähäinen ruokamäärä ja mieletön liikunta, en suosittele, ei ollut kivaa. Mutta tuo hiilareiden vähentäminen on kiinnostanut jo pidempään, en vaan ole saanut aikaiseksi kokeilla. Mutta kun pömppä kasvaa vaan, on pakko ryhdistäytyä ja jatkaa sitä kevättalvella äkkirysäykseen pysähtynyttä kehoni kunnostusprojektia.

Mari kirjoitti...

Hieno juttu. Mekin olimme mieheni kanssa tuollaisella jokin vuosi sitten, mulla putosi paino pari kiloa (en ole ylipainoinen)ja miehellä yli 10 kg. Lisäsimme kyllä liikuntaa silloin myös... Pitäisi koittaa uudelleen :)

Krisse kirjoitti...

Mukavaa kun kommentoitte laihispostausta..
minä olen lisännyt liikuntaa..kävelen kaikki matkat mitä vaan voin ja käyn kuntosalilla..

ja paljon paljon on vielä pudotettavaa..

Sari kirjoitti...

Itse en ole pudottanut painoa tuolla dieetillä,mutta huomasin karpatessani että virtaa oli vaikka että muille jakaa. Samoin syömisen jälkeiset väsymyspiikit olivat tiessään. Lasten kanssa vaan sortuu niin helposti takaisin pasta-peruna-leipä-linjalle..

Vuokko kirjoitti...

Tota noin, täällä yks, jolla on noin 1,5 vuoden aikana lähtenyt ihan pian -30kg, mutta olinkin tositosi pulska silloin. Ekaks jätin pullat sun muut vaaleat viljat pois ja sitten ruokailurytmiä muutettiin koko perheelle. Viime joululta aloitin lenkkeilyn. Tulosta on tullut ja kunto kasvanut roimasti.Just äsken tulin hölkkälenkiltä,joka tälle iltaa jäi 4kilometrin mittaiseksi. Laiha en oo vieläkään, mutta alan olla tyytyväinen itseeni näinkin. Lisää liikuntaa ja jos syksyllä aloittas sitten jossain säännölliset jumpat,niin lähtis mullaki peppu pienentymään. Jos ei olis pieniä lapsia, niin eläisin samanlaisella dieetillä kuin sinä ;)

Maria kirjoitti...

Onnittelut! Hieno saavutus!

Ite oon painonvartijoissa pudottanut ja ihan vaan liikuntaa lisäämällä.
En vois olla ilman ruisleipää ja leetaa kahvin kans. Täyslihaa inhoan ja kanamunia en voi sietää (Atkins).
Kasvisruokavalio on sopinu mulle hyvin ja sillä paino lähtee. Liikunta mulle tehokkain tapa. Silloin ei tarvi kattoa, mitä syö, kun liikkuu tarpeeksi.
Ei mulla muita pahoja tapoja oo, kuin jätelö, irtokarkit ja suklaa. Ne jos jätän pois tai vähennän, niin paino hupenee nopsaan. En vaan pysty olemaan ilman. Vähentää aina yritän, mutta ne on sellaista lohtusyömistä ressiaikoina ja huoliin. Ja huolia ja ressiä lapsiperheessä on aina riittämiin tarjolla! :))

-TIINA- kirjoitti...

Minä laihdutin joskus lapsen jälkeen 8kg painonvartioissa...

Olen lukenut paljon karppauksesta ja uskon todella siihen, mulla on jopa Heikkilän kirjakin. Kerran kokeilin sitä ihan huvikseni, en laihdutusmielessä, lähinnä sen takia että minä olen sokeriaddikti ja haluaisin päästä siitä eroon...täytyis vissiin taas yrittää.

Onnittelut uudelle elämäntavalle ja pienelle pepulle! Mä voisin ottaa vähän sulta rintavarustusta jos sitä vois siirtää :)

Lennu kirjoitti...

Hienoa Krisse!

Miäkin käyn kuntosalilla, olen oikein hurahtanut siihen.
Miulle sopii, että olen valvotussa ja ohjatussa toiminnassa, tulee sitten tehtyä kanssa. Nyt on kolme kuukautta fysioterapeutin tekemää ohjelmaa, haasteita haasteita...

Hiilaridieetti ei mulle onnistu, rakastan pastaa niin kovin. Mutta leipää olen vähentänyt rajusti, ei enää 6 palaa /pvä! Kaksi riittää.

Painonvartijoissa olen ollut, terveellistä ruokaa ja laihtuu takuuvarmasti. Liikuntaa lisäämällä pysyy kurissa painokin.

Tsemppiä molemmille jatkossa, että paino pysyy alhaalla.

Vielä siitä, että "allit" ei häivy minnekään!!!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Sussi kirjoitti...

Tuntuu olevan tehokas dieetti.

Itsellä ei ole ollut tarvetta laihduttaa, mutta mies on juuri yrittänyt pudottaa painoa lisäämällä liikuntaa ja vähentämällä syömistä, kovin hyvin se ei ole vielä tehonnut. Pitäisi ehkä kokeilla hiilaridieettiä.

Krisse kirjoitti...

Ihanaa ystävät kun laitoitte kommentteja.
Kyllä virtaa riittää ja energinen olo muutenkin kun ei oo hiilaripössössä.
Olen syönyt näkkäriä aamupalaksi silloin tällöin. Miisan rippijuhlilla otin kaikkea mitä tarjolla oli ja voi sitä ällöttävää velttoutta illalla. Ei ollenkaan hyvä olo, vatsa turvoksissa...
Minullahan on todettu ärtynyt paksusuoli ja divertikkelit ja olin todella ongelmissa vatsan kanssa. Mutta..arvatkaapas mitä..nyt kaikki pelaa..ja ei vaivoja.

Ymmärrän ettei tämä syömistyyli sovi kaikille mutta meille se käy.
Minä en ole koskaan ollut mikään leivänsyöjä..mutta kaikki ihanat jälkkärit...aah..ja nyt nautin rahkasta ja marjoista ja hyvin vie makean nälän..

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Hienoa Krisse, kunto nousee kohisten. Kuulostaa hyvälle, saa herkutella lihoilla ym.
ihanaa jussia
Ilona

maano kirjoitti...

siis vautsi !!! onnea !

Reetta kirjoitti...

Onnittelut menetettyjen kilojen johdosta. Minä voisin hyvinkin poiketa kylään joku päivä, mutta Olgan jätän kyllä kotia. On koiruus ollut niin arvaamaton viime aikoina, ettei sitä voi kylään tuoda. Milloin teille sopisi tulla?

Tytti kirjoitti...

Onnittelut Krisse tosi hieno saavutus,täällä ollaan kokoajan kans vähän varuillaan tuon pullan ja makean suhteen.Paino on kyllä pikkuhiljaa menny alaspäin vaikka en niin ole yrittänytkään ihmeemmin.Olen ihan tyytyväinen olooni kivampi liikkua ja ihan kevyt olo.Tsemppiä vaan sulle.
Mistä sait niitä ohjeita siihen diettiin?

Krisse kirjoitti...

Tytti: karppaus.info etsippäs sieltä..laita googleen niin varmaan löytyy..

pioni kirjoitti...

Hieno saavutus, onnea!

elina kirjoitti...

Hieno saavutus tuo painon pudotus. Minulla on tullut vähän takapakkia painonpudotuksen suhteen, tai ainakaan paino ei ole nyt pudonnut. Sen -13kg olen saanut pidettyä, mutta nyt ei ole mitään edistystä tapahtunut. Kesä, suklaa ja jäätelö ovat minun heikkous. Vähentänyt olen hiilareita, eli peruna, pasta ja riisi pois, mutta leipää en vieläkään ole saanut kokonaan pois. Keväällä söin rasvatonta jogurttia aamupalaksi, mutta nyt on ajatukset olleet niin muissa asioissa etten ole saanut pidettyä näppejäni irti leipäkorista.
Minä olen sellainen pallo, iso ja pyöreä, mutta tuo 13 kiloa näkyy kuulemma kasvoissa, niskassa ja tisseissä. Olen pienentänyt jo paria mekkoa, mutta nyt täytyy odotella ja yrittää tsempata, minullahan on tuota vieläkin yli 30kiloa.
Olo on kuitenkin kokoajan ollut hyvä ja nälkää en ole tuntenut.

Krisse kirjoitti...

Elina,,hieno saavutus 13 kg..minullakin on vielä 30 kg ylipainoa--ja sittenkään en ole ihannepainossa..mutta olen tyytyväinen jokaisesta menetetystä kilosta..
puolentoista vuoden aikana painoa on pudonnut 19 kg..:-))

Sirkka kirjoitti...

Voi kiitos Krisse kun tulit visiitille, niin minähän heti vielä tänne, kun en kerinnyt pehkuihin ihan vielä...

no nyt asiaan..elikäs tuo otsikko siis..siis minusta olet nyt aivan sopivan kokoinen, siis noissa tummissa kuvissa, en enää pudottaisi yhtään, hyvä on se kun voit paremmin samoin Kamu ja tehän syöttekin tosi terveellisesti
ja eikös se ruuminrakennekin vaikuta.
Rakkaus laihduttaa!:))

Krisse kirjoitti...

Mukavaa Sirkka kun kävit..kyllä minä olen niin yläpainoitteinen edelleen..ehkä kuva hämää kun näkyy nuo jalat ja lantio..läskiä on yläpuolella vaikka muille jakaa..ja painan tosi paljon edelleen..

Mutta kun se lähtee alapuolelta tuo paino..

Hanni kirjoitti...

Jes, hyvä Krisse :)

Hyvä/alakarpilla lähti multakin mammakilot, ja mies laihtui 5 kiloa, vaikkei sillä mitään ollutkaan (ja kolesterolit oli myös huippuhyvät vähähiilarisella ollessa)! Joten minä uskon tuon ruokavalion terveellisyyteen. Nytkin on taas kova halu päästä tästä sokerikierteestä irti, johon olen lipsahtanut...Sanoista tekoihin!

Herkkujen silaamaa juhannusta sinulle :) Nautitaan hyvästä ruoasta ja kesästä!

Jossu kirjoitti...

Hieno saavutus ja näkeehän sen noista kuvistakin että kiloja ja senttejä on lähtenyt reilusti. Samalla tahdilla vaan loppuun asti! Tsemppiä!

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Voi Krisse, ole onnellinen kun paino lähtee alhaalta.Mulla lähtee ylhäältä jos rupee laihduttaa.Vatsakabanossit lähtee rulla kerrallaan. Posket lommottaa sisäänpäin ja ne tisukat, voi kun ihan rullalle vois kohta laittaa ja hakaneulalla koristaa.
Peffassa ja reisissä löytyy lihaa ja lihasta jota vois nostaa ylös henskeleillä. Tai sit on opeteltava kävelee käsillään;D
Onnea Sinun saavutuksellesi ja ihanaa juhannusta sinne länteen.
Muutes ihana trooppinen paratiisitunnelma sun blogissa, ei malta lähtä kotii millää.

Possumamma kirjoitti...

Onnittelut molemmille; hienon urakan olette tehneet!

Verna kirjoitti...

Näin juhannusaaton kunniaksi päätin kertoa omista kokemuksistani vähähiilarisesta ruokavaliosta. : ) Olen ollut lähes koko aikuisikäni kiinnostunut terveestä elämästä; niin ruoka- kuin henkiselläkin puolella. Punaista lihaa en ole syönyt vuoden 92 jälkeen. Herkkänä ihmisenä olen oppinut luottamaan siihen, että kyllä kroppa tietää mitä kroppa haluaa... ; )

Eräänä päivänä huomasin, että hiilaripitoinen ruoka aiheuttaa epämiellyttävää oloa ja vatsan jumiutumista runsaasta liikunnastakin huolimatta. Niinpä sitten jätin pois pastan, perunan ja riisin sekä vaalean leivän (olen muutenkin ollut aina ruisleipäfriikki) ja keho kiitti saman tien. Elimistö saa kaipaamansa kuidut ruisleivästä ja kasviksista, joita kuluu paljon. : )

Minulle tämä systeemi on sopinut. Toki juhlahetkinä nautin sitä mitä sielu sietää. Luvallinen herkkupäivä kerran viikossa pitää jatkuvan karkkihimon loitolla ja lisäkromikin siihen vaivaan puree tarvittaessa. Samoin liikunta vie makeanhimoa ihmeesti pois.

Onnea sylintäydeltä onnistuneesta kevennyksestä!

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Onnea! Paljon kananmunia ja lihaa,
terveellistä ja pitää nälän pois.

Kati kirjoitti...

Onnea pudotuksesta!Upeaa!!:)
Pitäs taas ittenkin ottaa niskasta kiinni ja alkaa dietoimaan kun on tullut herkuteltua ihan liikaa.. :(
Jatka samaan malliin!
Mukavaa juhannuksen jatkoa,sää ainakin suosi meitä täällä kotkan suunnalla!:)

Ansku kirjoitti...

Onnittelut! Ihan kateelisena katsoin miten sulla on housut menny isoksi :) Tuo dietti on itselläni vielä kokeilematta , mutta taidanpa minäki kokeilla sitä. Terveisin Vilman emäntä Ansku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta

Powered By Blogger