Lukijat

sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Lunta..ihan liikaa lunta...

Viime yönä heräsimme Kamun kanssa kamalaa rytinään. Arvasimme että lumet tuli katolta alas. Kamu katsomaan keittiön ikkunasta..siellä oli saunaan vievä polku lumivuoren alla ja päällimmäisenä mutkalla olevat tikkaat katolta. Onneksi tuo tapahtui yöllä ettei kukaan meistä ollut pihalla. Henki olisi varmaan lähtenyt..
Eilen pudoteltiin lumia Pergolasta ja Mökötuvasta. Talon katto jätettiin tälle päivälle...ja onneksi jätettiin..sieltähän ne tulivat paukkuen alas.

Saisi jo riittää tämä lumen kanssa pelaaminen......

Mukavaa Kalevalanpäivää!

-Krisse-

Posted by Picasa

26 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Meiltä ei ole vielä rymissyt lumet katolta... Mutta lumi kyllä riittäisi jo, tänä aamuna satoi vielä karvakinttaita taivaan täydeltä! Mukavaa maaliskuuta :)

pioni kirjoitti...

Meilläkin vielä lumet katolla.
Ja sitä sataa taas lisää...

elina kirjoitti...

Täällä on lumet jo kerran pudotettu. Talon katolta lähtivät viimeiset eilen ja venevaja sekä piharakennus viime viikolla. Mutta lisää tulee koko viikonlopun ja näyttää pahasti siltä, ettei tämä vieläkään lopu.

PikkuBertta kirjoitti...

Meillä mies pudotti lumet perjantaina .Minä tänään kaksi tuntia tein töitä kun siirsin kuistin vierestä lumia pois.Tulipahan kuntoiltua.Vili oli mukavaa seuraa ja oli tosi iloinen kun sai kunnolla ulkoilla.

Mukavaa viikon alkua:)

PikkuBertta kirjoitti...

Vielä palaan:
Myöhästyneet synttäri onnittelut sinulle.Minulla ei aina päivety nämä postaukset.Sinunkin edellinen postaus vasta nyt tuli esille.Mistähän johtuu.
Täällä tullaan perästä.Sit ens vuonna tasa vuosia.
Kaunista laulua oli videolla.

ONNEA VIELÄ!

Hattaramaa kirjoitti...

Meillä putosi lumet jo illalla. Ei uskallettu lasten kanssa edes eilen ulkona leikkiä.. henki olis voinu olla tuurista kiinni. Meillä jäi lumen alle pihapolku taloon. Oli muuten raskasta luoda sitä auki.

Ida Maria kirjoitti...

Oikein mukavaa maaliskuuta ja kevaan odotusta =)

Rita kirjoitti...

Eilen ja tänään on luhta tasaseen satanut. Katoilla on vielä pysynny.

Pajupirttin Kaisa kirjoitti...

Koko Suomi on varmaan ollut katolla tänä viikonloppuna.Hyvä niin.
Meilläpäin on yhden talon koko ulkokuisti lähtenyt matkoihin kun lumet on tulleet alas isolta katolta kuistin katolle.Aikas on ikävän näköistä jälkeä. Toivottavasti ei kukaan ollut sisällä.
Pirteää viikkoa.
Kaisa

r-o-s-e kirjoitti...

joo saishan tuo kevättalviaurinko jo alkaa pilkistelemään ja sulattelemaan jo pikkuhiljaa lumia.. :)

taburetti kirjoitti...

Myös täällä tehty samaa hommaa ja nyt on katot tyhjät ....
saldona muutama katkennut tuija.. no minkäs teet.
Mukavaa sununtai iltaa.
Jaana

päivi kirjoitti...

myöhästyneet synttäri onnitteluni sinulle:)
eikös se ollut niin että viinikin paranee vanhetessaan?
tuo lumijuttu on meillä ihan joka talvista ja arkista harmia , ja sen kanssa on elettävä, lokakuusta toukokuun alkuun, eikä aina naurata...
ihanaa maaliskuun alkua sinne , jokos olet tehnyt kevät kylvöjä?
minulla muutamat yrtit jo itämässä:)
lämpimin terkuin päivi

Titti kirjoitti...

Huh, on tainnut tulla rytinällä tuo lumi! Meillä isäntä on pudotellut lumia katolta. Kyllä lumentulo jo riittäisi, -tätä menoa lunta on vielä juhannuksenakin...

Sussi kirjoitti...

Meillä on lumenpudotukset katolta tänään. Pihalla on jo ennestään lunta 70 senttiä, joten olen vähän ihmeissäni miten sen kaiken kanssa käy. Täytyy ainakin tasoitella kasoja, joten lapiohommia tiedossa.

rautaharakka kirjoitti...

joo hurjaa on lumen kanssa, mutta kyllä se on niin harvinaista monena talvena ollut että nyt vaan naurattaa mokomat määrät. katsotaan alkaako vapun tienoilla hymy hyytyä. meillä koira oli tosi
säikkynä kun lauantai-iltana ympäri talon pamahteli tasaseen tahtiin lumikasoja. nyt on katot paljaat eikä enää talot näytä satukirjan kuvitukselta!

Lastu kirjoitti...

Talojen vierustoita kannattaa näinä viikkoina vältellä. Muistan kuinka nuorena nojailtiin talojen seiniin, mistä hehkui kevätlämpöä selkämyksiin ja käännettiin kasvot kohti aurinkoa. Nyt kannattaa niin tehdä vasta sitten kun lumet ovat katoilta poissa.

Onneksi ette jääneet alle.

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Kiitos kommentoijat!Meillä pelastusvuorossa Pergola. Kamu lappaamassa lumia sen katolta. Katto hyvin lievästi loiva ja sieltä ei itsestään tule lumet alas. Ja päälle on hankala päästä kun on vaan pellit tukien varassa. Oli kuulemma jo kallistunut vähän koko juttu. Huh..kamalaa jos luhistuisi. Siellä kaikki kesä jutut...olisi kallis paukku jos romahtaa..toivotaan että saa pelastettua sen.Kamalaa jos olisi yksin eläjä..ei millään pystyisi tuollaisia lumihommia tekemään..kiitos luojalle että on Kamu!!!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kyllä on lunta vaikka muille jakaa! Vaan ei taida kukaan huolia.

Mukavaa maaliskuuta!!

Tarja S kirjoitti...

Lunta on niin niin IHANAN paljon, että minä toivoisin olevani lapsi. Varsinkin nyt, kun meni suojan puolelle. Olisi ihanaa mennä tekemään lumilinnoja, kaivamaan käytäviä, lumilyhtykujia. Harmi, kun ei ole lähipiirissä sen ikäisiä lapsia, jotka voisi pyytää avuksi. Ihan itsekseni en taida kuitenkaan mennä... Mikähän siinäkin on?
Mukavaa päivänjatkoa Vaaralaan!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Tarja.anna mennä vaan..ajattele mikä fiilis sen jälkeen..eikö me olla ikuisia lapsia ja voidaan tehdä asioita lasten lailla.

Eve kirjoitti...

Lumiähkykö ;)?

Meillä kans toissa yönä säikäytti kun peltikatto alkoi rämisee. Mutta hyvä kun ei ite tarvi sitä luoda.

Tytti kirjoitti...

Lumitöitä täälläkin tehty heti aamulla,mutta hyvää liikuntaa ja raitista ilmaa.Vaiks kyl se jo kyllästyttää ku aina vaan tulee lisää...

Possumamma kirjoitti...

Meillä kanssa kohtapuoliin traktori startataan taas käyntiin, sillä lunta tullut koko päivän. Onneksi noi lumityöt hoituu pääosin traktorilla, ja ne lumet voi kätevästi lingota tuonne pöpelikköön:) Toista se on niillä, ketkä asuu kaupungissa.

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

Olen lapioinut lunta melkein joka päivä :)

pirjo kirjoitti...

Onpa mieletön määrä lunta.Mitenköhän pitkälle menee, ennenkuin nuo määrät ovat sulaneet..

Jantiina kirjoitti...

Samanlaista on täälläkin, lunta järisyttävät kasat jokapuolella... Katolta tulivat myös itsekseen, olihan ryminää.. Hirvittää ajatellakin sitä veden määrää, kun ne alkavat sulaa. Meillä on vieressä joki, jonne onneksi voivat virrata... Mukavaa sunnuntaipäivää!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta