Lukijat

tiistai 13. toukokuuta 2008

Luvassa pakkasta!


Täällä Etelä-Suomessa oli viime yönä kylmää. Kamu raahasi 10 parvekelaatikkoa ulkoa sisälle puolenyön aikaan kun näytti mittari 1 astetta plussan puolelle. Ja kolme isoa amppelia ja kurpitsan taimet ja runko ruusun..... Inhottavaa tämä Suomen kevät ja yöhallat. Nyt pidän laatikot sisällä loppuviikon ettei urakka ole liian suuri,,, Kamulle.

Iltapäivällä pitää pyöräillä kaupunkiin. Eka pyöräreissu tänä keväänä. Odotan sitä innolla ja kauhulla.... kun on tuo pirskatin vammainen jalka. Mutta hissukseen ajattelin polkea.

2 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Samat hommat täälläkin.Ruusut,yrtit ynnä muut nostin saunan pukuhuoneeseen enkä tuo niitä pihalle ennen kuin lämpiää.Teidän kukkalaatikoissa on aikamoinen raahaaminen eikä sitä hommaa takuulla viitsi tehdä kahta kertaa päivässä.Täällä päin kaupunkia oli pakkasta,varmaan aste tai pari,mies joutui kaivamaan raapan talviteloilta ennen kuin pääsi lähtemään aamulla.Auton etulasi oli kunnolla jäässä.
Pyöräilehän sitten myötätuuleen,iltapäivällä pitäisi puhaltaa n.11 m sekunnissa:)

Anne kirjoitti...

Kyllä meni tosiaan viileäksi nämä ilmat...talvivaatteita tekisi melkein mieli kaivaa esiin. Minä olen ehkä turhankin varovainen noissa kukka-asioissa, orvokkeja olen vasta hankkinut. Kivaa keväistä viikkoa, toivottavasti pian lämpenee!=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta