Lukijat

perjantai 25. heinäkuuta 2008

Enkelikortteja pussissa

Eilisessä postauksessa kirjoittelin mielenkiinnostani enkeleihin. Joku oli kiinnostunut mainistsemistani enkelikorteista. Kuvissa enkelikortit. Kortit on Diana Cooperin käsialaa, nimeltään Valon enkelit. Niihin voitte tutustua netti- sivulla Taivaankaari.
Minä säilytän niitä valkoisessa pikkupussukassa.

Täällä oli eilen tosi lämmin päivä. Pesin kolme isoa mattoa ja ne oli illalla jo kuivia. Tuuli puhalteli niin kovasti. Meidän mäellä tuuleekin aina.

Viettelin nimipäiviä eilen. Siis oli kalenterissa Kristiinan päivät. En kyllä ole Kristiina vaan Kristine mutta kuitenkin. Aamulla koneella ollessani pikkuinen Ellukka oli piirtänyt pieneen paperilappuseen onnittelut. Ja pihalta löytänyt kukkasen terälehden, sydämmen muotoisen, sen se kiikutti pikkuisella kädellä Mummille. Siitä kuva alla. Ja taas Mummi herkistyi..Tuntuu joskus että olen pelkkä vesiputous..Mutta kyllä maailmaan onnen kyyneleitä mahtuu.

Tänään vietetään tavallista löhöpäivää. Ei meinätä tehdä mitään erikoista, siis työtä. Otetaan aurinkoa ja kastellaan kukkasia. Nautitaan vapaapäivästä. Huomenna menen taas yhdeksi päiväksi töihin. Aamuvuoroon.
Ai niin, käyn taas kuvailemassa iltapäivällä Pikkuista Tyttöä ja saan päivitettyä vauvan blogia. Kaykäähän illalla katsomassa.

Ps. Näyttää siltä että minun kone ei suostu linkkejä laittamaan. Enkelikortti osoite on www.taivaankaari.fi

7 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Morjens!
Jestas, tässä tohinassa en muistanut ollenkaan nimppareitasi, höh minä....Onnea näin jälkijunassa toivotan ma:)
Eilen lampsittiin kolmisen tuntia Haminassa, J. näpsi ainakin yli 100kuvaa ihanista vanhoista taloista ja oltiin ihan rättipoikki kun tultiin kotiin.
Kauniit enkelikortit kauniissa pussukassa, tuollaisia (siis pussukoita) on minullakin pari kappaletta, kiitos jonkun kivan kaverin:))))

Marja Kristiina kirjoitti...

Minulla on myös nuo samat kortit
:-)

Ihanaa, lämmintä, rauhallista, rentouttavaa ja ilontäyteistä viikonloppua sinulle, Krisse-mummi!

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Mimosamma! Ei haittaa,, en itsekään olisi muistanut mutta Pappa Kamu muisti...
Hyvää viikonloppua!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Terveiset aurinkoisesta aamusta Vaaralaan! onnea myös täältä kaukaa, huolella on valittu terälehti, joskus tuntuu että lapsen ajatus on kaikkein kaunein ja vilpittömin.
Ilona

Sirkka kirjoitti...

Enkelit...ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan..olethan kuullut Sinulla oli suojelusenkeli matkassa..
Enkelikorteista olen aina pitänyt, niin kauniita ja herkkiä, ja tuo kaunis vaalea pussukkasi on mitä parahin paikka enkeleille.

Elsa kirjoitti...

Hei, ja kiitokset vierailustasi ja siitä että "jätit jälkesi blogiini". Kyllä niitä hopeaketjuja olen tehnyt myyntiinkin. Kiva blogi Sinulla on, kodikas ja tunnelmallinen.
Aurinkoista viikonvaihdetta!
t. Elsa

Possumamma kirjoitti...

Myöhästyneet nimpparionnittelut! Miten onkin onnistunut noin kauniisti sydämenmuotoisen lehden löytämään, taitaapi Ellakin olla romantikko:)

Kiitos enkelilinkistä, on todella mielenkiintoinen!

Oi, olisipas minullakin yli 50kenkäparia! Vaan, hyvä, kun on edes yhdet kesälle & yhdet talvelle. Harmi, että sinäkin olet joutunut yhdestä rakkaasta asiasta luopumaan, eli kauniista kengistä.

Nyt pitääpi käydä vielä katsomassa, että jokos se pikkuinen tytöntyllerö onkaan parantunut, ja sitten yrittämään nukkua, jotta jaksais taas tarttua maalipensseliin.

KAUNIITA UNIA, MUMMON ENKELIEN KUVIA!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta