Lukijat

maanantai 14. heinäkuuta 2008

Hyvä päivä= Pergola siivottu, paha päivä= kukille Round UppiaTänään on ollut kova päivä. Siivottiin Kamun kanssa pergola kesäkuntoon. Kyllä oli vierähtänyt pitkälle tuo siivoaminen. Melkein heinäkuun puoleen väliin.. mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiva oli siellä makkarat grillata sateen ropistessa kattoon ja kuitenkin pysyttiin kuivina. Hämärän hyssyä siellä sitten tovi vietettiin. Haisteltiin sadetta. Oletteko koskaan haistellut sadetta.. se haisee...tuoksuu.. kesälle! Ja kaksin se tuoksu on entistä kesäisempi . :-D
Ja sitten siihen ikävään asiaan. Ella Ilona taas mummilla hoidossa. Ja auttavaisena tyttönä halusi suihkutella mummin kukkia. Parahiksi ehdin näkemään kun tyttö ruiskutti runko ruusua....ja APUA! Round Up pullo kädessä. Joo, tiedän , ei saisi olla lasten ulottuvilla.. mutta vahinko oli jo tapahtunut. Ja olin just sanonut että älä koske tähän pulloon!!!!!
Mustasilmä susanna, runkoruusu ja iso pensaskrassi saivat osuutensa rikkaruohomyrkystä.
Ja kaikkein kurjinta oli että sain hepulin ja aloin suorastaan kiljumaan.. ja tyttö katsoo silmät pyöreänä, huuli väpättäen. Ja hiljalleen itkeä tihuttaa. Pyysin anteeksi ja Ella lupasi ostaa uudet kukat. Tuntui tosi pahalta.... omatunto soimasi...keskusteltiin ja sovittiin asia...mutta Mummilla erittäin suuri mielipaha. :-( Mietiskelin asiaa koko illan.
No vietiin yhdessä liikuteltavat kukat pihalle nurmelle ja laskettiin letkulla vettä päälle ainakin viisi minuuttia, josko olisi auttanut. Katsotaan mitä tuleman pitää.

8 kommenttia:

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

no voi onnettomuuksien onnettomuutta, mutta luotetaan että ruusu kestää. Voin kuulla sateen ropinan sinun pergolassa ja pidän peukkuja, että ruusut vain rehottaa Round Upista

mimosamamma kirjoitti...

Kyllä minäkin uskon että "ensiapu-huuhtelun" ja viime yön sateen jälkeen myrkyt ovat lionneet pois.Oli sade sen verran rankkaa että hyvä kun meiksin ruusussa ym.kukissa on vielä lehdet jäljellä,saati sitten mömmöt:)
Nyt jos se/ne alkavat OIKEIN rehottamaan niin ei kun kaikki isolla porukalla RoundUp:ia ostamaan ja kilvan kukkia suihkuttelemaan:)
Mukavia pergolailtoja:))Se olisi ihan kunnon Triviaalipaikka,vai mitä?

mimosamamma kirjoitti...

Jatkan vielä,ah kesäsade,tykkään valtavasti:)Kuuman päivän jälkeen sade on aina tervetullut.Lämmin tyyni sää,sateen ropina kattoon,se on ihanaa, yhtä ihanaa on myös katsoa ensimmäisiä auringonsäteitä,jotka pilkahtavat tumman pilven takaa:)
Nyt vois muuten jo pilkahtaa,pyykkikone jauhaa taas tasaista tahtiaan, eikä niitä kesällä sisällä pitäisi kuivattaa;)

mimosamamma kirjoitti...

Mun kommentit tulee pät-pät- pätkittäin:)
Uskon että sinulla oli varmasti hirveän paha olo "raivarisi" jälkeen.Minusta ainakin tuntuu että lapsenlapsille ei VOI sanoa mitään edes tiukkaan sävyyn,heti tulee sellainen VÄPÄTTÄVÄ olo.Vaikka omilleen on joskus karjunut otsasuonet pullottaen hiukset pystyssä, niin nyt tuntuu että vanhana? ja viisaana? mummina täytyy osata puhumalla selvittää kaikki asiat.Jos se ei onnistu, niin joutuu ainakin viikon verran kärvistelemään ja voihkimaan huonon omantunnon kanssa:)
Mutta Krisseni,häntä pystyyn:))Raivareita tulee ja menee,that´s life:)))

Sirkka kirjoitti...

Voi että se on kyllä paha myrkky, kuulemma pienikin hipaisu riittää, no vahinkoja sattuu , onneksi oli vaan kukat kysymyksessä, niitä saa aina uusia, ajattele ettei Ella Ilonalle sattunut mitään , jos oikein miettii...Haleja Ellalle,
Juu sateen jälkeen ihana tuoksu ja tietenkin kaksin aina kaunihimpi.
Mukavaa iltaa yökukkujalle.

Anne kirjoitti...

Voi teitä...onneksi ei pahemmin sattunut. En usko että runkoruusulle kävi kuinkaan, puuvartisiin roundup ei tehoa, toivotaan että pikainen huuhtelu tepsii muihin.
Niin ja kovasti kiitoksia viimeisestä!
Minulla on sinulle jotakin blogissani!
Keskiyöllä koneella... Anne =)

Possumamma kirjoitti...

Noita omituisia hepulikohtauksia tulee muillekkin->itse sellaisen sain edellispäivänä, kun koiruus oli TAAS pissannut lattialle, ja huomasin sen vasta siinä vaiheessa, kun siitä lätäköstä oltiin kävelty minä, poika & molemmat koirat, ja koirat sitten tepastelleet sen jälkeen jo koko huushollin läpi... Vielä tänäänkin sitten poitsu otti asian puheeksi, ja sai taas selitellä, että äitiä nyt vaan alkoi suututtaa se lätäkkö & pissojen pyyhkiminen ympäriinsä, en sinulle suuttunut.

Vaan, jospas asiassa olisi sun kohdalla ainakin se hyvä puoli, että Ella nyt sitten muistaa, ettei siihen myrkkyyn kosketa:) Ja kukilla ei niin väliä, niitä saa uusia, pääasia, että tyttö on kunnossa!

Villa Vaalea kirjoitti...

Viihdyin hyvän tovin upeassa blogissasi lukien ja katsellen.

Tänne tulen taatusti uudelleenkin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta