Lukijat

tiistai 19. elokuuta 2008

Lapsosen kahvinkeittoa mm....

Pari päivää on vierähtänyt , enkä ole ehtinyt postailemaan ollenkaan. Viikonloppu meni työn merkeissä. Ja alkuviikko eli eilinen meni kaikenmaailman asioita juostessa.

Eilen aamulla Ella Ilonan kouluun saattaminen sateessa. Tyttö ei halunnut että mennään autolla vaan sinnikkäästi käveli sateenvarjon kanssa koululle.Sitten kahvitin kotona mukavia vieraita. Oli mukava rupatella ja parantaa maailmaa.

Tontille katsomaan joko alkaa olla niin valmista että ensi viikolla pääsee poika perheineen muuttamaan uuteen kotiin. Melkein valmista on ja hyvältä näyttää.

Ella Ilona taas tänään saatettu kouluun.
Kullannuppu oli keittänyt Mummille ja Papalle kahvia. Kahdessa kupissa oli hyvin vaalean ruskeaa juomaa... Kyselin että miten on keitto tapahtunut...Äidin uudella Mocca-Masterilla kuulemma. Kahvinporot oli vesi osassa ja vettä oli laitettu päälle ja nappula alas ja kahvi oli valmista. .....
Siinä meni Mummilla huuhteluun aikaa kun aina vaan poroja tuli vesiosasn putkista. Voi tyttö kultaa. Halusi niin meille Papan kanssa keittää kahvin valmiiksi kun tullaan sinne kotiin. Voi tuota avuliasta tyttö kultaa... Sanottiin että ei haittaa vaikka vähän meni pieleen.Sanoin että ei kannata itse alkaa kahvin keittoon jos ei ole aikuisia kotona.

Tänään aamulla Ellan viemisen jälkeen torikahvilla rouvaseuran kanssa ja sitten kiireenvilkkaa kotiin ja Hesaan ostoksille. Ei oikein mitään erikoista tarttunut matkaan. Remonttitarpeita.

Aika väsynnyt olo... :-I

Ja tärkeä asia meinasi jäädä kertomatta. Kiitos Possumammalle paketista. Sydän tuli perille ja kuvailen sitä viikolla ja laitan blogiin kuvan. Ja Kauko kiittää makeasta namitikusta.
Kyllä riitti urraamista sen kanssa. Pelkäsi rassukka että joku varastaa sen....:-DHyvää huomista keskiviikkopäivää Teille ystävät!

-Krisse-

12 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Hyvä, että on päässyt perille!

Mua vähän mietitytti, että pistänkös luun vaiko en, kun en tiennyt, että saakos Kauko niitä syörä, vaan ainakin on semmoinen, et useimmat koirat noita pystyypi syömään, ni pistin sitten, hyvä jos siitä oli iloa:) Meillä siis teen sapuskat pääosin itse noille karvakorville, kun pienin koira varsinkin on allerginen lisäaineille, joita valmisruoat on täynnä.

Ellallekkin piti tulla yksi koru, mutta en sitten löytänytkään sitä:(

Sun pitää alkaa opettamaan Ellaa, että kuinkas sitä kahvia keitetään oikeaoppisesti, niin menee sitten seuraavalla kerralla oikein. Vaan, ihana ajatus keittää kahvia, ois varmaan pullatkin vielä leiponut, jos osaisi:)

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Possumamma!
Joo kyllä varmaan olisi pullatkin tullut jos olis herännyt tarpeeksi aikaisin aamulla :-))

Saas nähdä mitä huomenna aamulla on tapahtunut kun on ehtinyt puolituntia olla yksin ennenkuin ehdimme Kamun kanssa sinne.

maano kirjoitti...

ihana pikku kahvinkeittäjä ;)

Anne/ Huvilaunelmaa kirjoitti...

Kultainen tyttö! Kaunis ajatus takana... Mukavaa päivää! Anne

mimosamamma kirjoitti...

Ella on enemmän sellainen herkkä taiteilijasielu kuin käytännön ihminen:)) Mutta kyllä kahvinkeittokin häneltä sitten aikanaan sujuu, oppivainen tyttö kun kuitenkin on:) Ja on niitä kahvinporoja kyllä joskus mennyt "väärään osastoon" muiltakin....

titta kirjoitti...

Ilahduttavan oma-aloitteinen neiti. Mukavaa keskiviikkoa sinullekin.
:) Titta

Sirkka kirjoitti...

Ellahan on kun kunnon koululainen konsanaan... reippahasti käymme matkaan näin...varmaan laulelikin mennessään:))
Niin onhan sitä toki paaaljon muutakin kun tämä bloggailu, ymmärrän hyvin kaikkea täytyis ehtiä ja keretä:)
Ai kun nauratti tuo Ellan hyväntahtoinen kahvinkeitto, hiihihhihii, no ei sais nauraa mut sillai ihan hyväntahtoisestihan minä.)
Muistan kun olin samanikäinen niin äiti pyysi jos voin tehdä muutaman voileivän, kun tätini tuli yllättäen meille kylään, no minähän innoissan heti ja voitelin leivät ja kurkistin kattilaan, kun sinne oli jäänyt muutama herne ja porkkanapalanen..niitä sitten leivälle ja kyllähän minäkin siitä kuulla sain:)) tais siinä muutama herne matkalla pudota lattiallekin viedessä niitä tädille :)
Mukavaa iltaa sinne teille ja nautitaan kaikesta kauniista.

mimosamamma kirjoitti...

Tuo on muuten valtavan hyvä kuva Ellasta. Se muistuttaa niitä ihania menneen ajan kuvia joissa poseerattiin asennossa hengittämättä hiljaa ties kuinka monta minuuttia:)

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Kiitos taas kaikille kommentoijille!
Eilinen aamu meni sitten Ellan kanssa teetä juodessa. Oli keittänyt vedenkeittimellä veden, toi kolmea erilaista teetä, hunajaa ja suolatikkuja?? tarjolle. Ja korjasi pöydän kun oli juotu. Hyvää oli. Pappa saattoi sitten Ellan kouluun.
Voi tuota rakasta tyttöä, se on niin ihana...

jaana kirjoitti...

Voi noita lapsia!
Ihana Ella teillä :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Onpa ollut sinulla kiireistä. Toivottavasti ehdit nyt viikonloppuna hengähtää ja ladata akkuja :-)

t. Katja

Marja Kristiina kirjoitti...

Kristine, lehden voi tilata suoraan heidän nettisivujensa kautta (abonnement-kohta) tai sitten meiltä Suomesta www.lehtiapaja.fi.

Toivottavasti tästä on apua!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta