Lukijat

sunnuntai 10. elokuuta 2008

Sunnuntai iltana, töiden jälkeen!

Jee, kotona ollaan. Ja töistä tultu tunti sitten.
Ihanaa taas nukkua omassa sängyssä, koira jalkopäässä peiton alla ja Kamu vieressä. Yksi kotiyö jo takana ja toinen alkaa kohtapuoleen.

Tuntui niin kotoisalta ja mukavalta tänään singahtaa heti aamutuimaan paikalliselle Kirppikselle Ristinkalliolle. En ole siellä moneen moneen sunnuntaihin taas käynytkään. Oli jo kiire katsastamaan olisiko siellä mitään kivaa.. ja halpaa...
Kotiin palasimme 65 e köyhempinä ja laatikollisella tavaroita takapenkillä.. Tarpeellisia tavaroita.? Kirjoja Kamulle 50e ja minulle parilla kympillä pikkusälää. Ja kaikki ihan Pakko ostaa...:-D

Siellä kirppiksellä ei löytöjä tee, ainakaan halvalla. Yksikin tavallinen siniseksi maalattu pikkuinen jakkara... 30e... kiskontaa. Ei tullut meille.

Muutama pellavainen servetti tuli Vaaralaan. Ja kauniilla kirjailulla kirjottu.Lasinen vati. Puristekristallia,soma, meille mahtuu aina astioita....Kamun telkkutuoliin paksu pellavaliina suojaksi.Yksi ihana vanha tyynyliina pitsillä. Valkoinen sellainen.

Ja suloinen pikku puurasia. Aika vanha kai...


Ja viinipullolaatikko. Sisustuslehdille...Korkkialusta, hauska.."Hopeinen" kulho... ties mihin tarkoitukseen..Ja sitten on pakko esitella Annen putiikista ostettu kaunis kortti..Ja muutama vanha kirje kuorineen. Kauniita eikö totta!No siinähän teille taas katselemista "Mummin tuutista" Huomenna tarkoitus olisi käydä maalailemaan sisällä. Ja jospa muutama kalustekin saisi uuden valkoisen värin.

Ja sitten yksi tärkeä juttu. Ella Ilona on huomenna ekaa päivää koulussa... lupasi soittaa Mummille kun pääsee kotiin.. Olikohan kiva päivä Ellalla.

Kello näyttää kayvän tiuhaan tahtiin. Mutta pakko pinnistää vielä ja vierailla blogiystävien ihanilla sivuilla.

Siis Ystävät! Mukavaa elokuun viikkoa kaikille! Postaillaan!

13 kommenttia:

päivi kirjoitti...

heissan!

mukavaa kun olet kotiutunut..
ja löytöjäsi ihailen , itse kunnon kirpparille kerran kuussa ehkä pääsen ja sekös kismittää.. meillä pikku kylässä kun ei kunnollista ole..

mukavaa työviikkoa sinulle, terkuin päivi

Possumamma kirjoitti...

Kivoja löytöjä, nyt ainakin voit puolustella niitä sillä, että Kamun ostokset maksoi paljon enemmän:)

Itsekkin jo kaipaan kovastikkin kirpparille, kunnolliset sellaiset vaan n. 60km:n päässä, joten harvoinpa tulee käytyä, mutta suunnitelmissa olisi yrittää tällä viikolla olla niin hyvävointinen, että lähren:) Sydänkin odottelee tuota samaa asiaa, eli ei ole hukkunut:)

Teehän kakkua ihmeessä, niin saapi sitten koululainen eka koulupäivän kunniaksi kakkua, kerrohan, miten kakku onnistui!

HYVÄÄ YÖTÄ!

kati kirjoitti...

Huomenta!
Koulujen alkua täällä myös kovasti odotellaan. Nuorin aloittaa opintiensä ja vanhin siirtyy jo opiskelun maailmaan, kolme siinä välissä tarpovat omia luokkiaan.. Minä kyllä jo odotin koulun alkua, saa elämässä taas rytmityksen ja minä poukkoilen kaikkien muiden aikataulujen välissä, kuulemma tärkeänä tukikohtana!

Meilläkin kirppareille on hurjat matkat, ja vielä kun niitä on siellä täällä niin harvoin tulee päästyä ajan kanssa tutkimaan aarteita. Nyt on kuitenkin ollut aikaa ja niitä löytöjäkin olen tehnyt!

Iloista viikkoa toivotellen kati

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

huomenta vaaralaan, olenkin muav taas saada sinut takaisin kuulumisia kertoilemaan, huomasin että meillä on sama vika ettei kotoaan mhinkään lähtisi siis i lman perhettä.
syysterveisiä aamusateesta
ilona

tittas kirjoitti...

Kauniita löytöjä olet tehnyt. Ei moneltakaan kirppikseltä löydy halpoja aarteita, kyllä nykyään tiedetään normihinnat.

se eka koulupäivä menee, vaikka jännäähän se on. Omastani en muista mitään, taisi olla sen verran jänskää.
:) Titta

maano kirjoitti...

ihania löytöjä olet tehnyt :)

jaana kirjoitti...

Jestas! Aika paljonhan sinä parilla kympillä sait!
Kivoja löytöjä!!!

mimosamamma kirjoitti...

Löytöjä löytöjä, kuolattavia sellaisia:) Tuo pieni puurasia on IHANA!!!
Toivottavasti Ellan eka koulupäivä on ollut kiva kokemus:) Olikohan neiti pyntännyt itsensä vai ehtikö äiti väliin....?:)

Marja Kristiina kirjoitti...

Krisse-ystävä, tervetuloa kotiin (jonne näemmä saapuikin sittemmin myös yhtä sun toista muutakin ihanaa :-))! Miten se kuntoutusaika sitten loppujen lopuksi meni?

Sirkka kirjoitti...

Siis vielä kerran tervetulotoivotukset ja mukavaa että olet taasen remmissä:)
Täytyy todeta miten paljon oletkaan saanut kirppikseltä ja kaikki ihania, voi että kun käytän tuota sanaa aina mutko se vaan tulee suustani...muistan kun tyttäreni oli pieni kaksivuotias, niin sanoin hänelle, voi et kun olet ihana..johon hän.. kaik on ihanoita.
Ellalle terveisiä ja kovasti Onnea koulutielle ja mukavaa kun voi sitten mummille lukea:)

Mukavaa alkavaa viikkoa sinne teille.

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Kiitos taas ystävät rakkaat kommenteistä. Ellan koulupäivä oli ollut oikein mukava,uusia kavereita saanut ja ei läksyjäkään tullut kuulemma ekana päivänä.

Marja Kristiina: Lisää kuntolomasta tämänpäivän päivityksessä.:-)

Clarissa kirjoitti...

Ihana puurasia! Löysin minäkin juuri kesäpaikkamme vintin nurkasta vanhan puurasian, päältä mustaksi maalatun ja sisällä monta lokeroa. Vanhat tavarat ovat siitä hankalia, että niille ei voi sanoa EI.

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Hei Clarissa!
Eikö olekkin soma pikku rasia. Kyllä ajan patimoimat puuesineet ovat viehättäviä. Ei niistä voi olla pitämättä .. ja olla ostamatta...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta