Lukijat

maanantai 6. lokakuuta 2008

Remonttia, remonttia...

..täällä Vaaralassa. Lattia valmistuu kiitettävässä tahdissa. Seiniä maalattu, sähköjä uusittu ja kaappi telkulle ja muille kotiteatterihirvityksille ja kaiuttimile tuunattu melkien valmiiksi. Kaikki johdot piilotettu lattialistojen alle.. Huoh.. I H A N A A. Kaikki ärsyttävät kamat = telkku, stereot, kotiteatterilaiteet on jo viritetty sisälle. Ja mikä ihana olotila valtasi kaaoksen keskellä illalla. Kaapin sai kiinni eikä näkynyt yhtään johtoa...:DD eikä töllöä.
Ja mikä hyvä puoli on remontissa. Meillä ei ole katseltu talkkua moneen pääivään, ei edes aukaistu.

Kaappi ulkoapäin ennen tuunausta ( Ei valmis vielä..) ja kaksi kivaa laatikkoa sisällä..
Hermoja tämä rassaa asua täällä huonekalukaaoksen keskellä. Kun on niin pieni huusholli että joutuu siirtelemään kamoja seinältä toiselle että Kamu pääsee laminaattia asentelemaan. Mutta onneksi se tekee remonttia, melkein kiristämättä...:-D

Viikonloppuna joudun jo estämään ystäviä tulemasta sisälle kun meille ei mahtunut istumaan minnekkään. Onneksi oli Mökötupa....Ilta sujui ihan mukavasti kaikesta kaaoksesta huolimatta.

On mukavaa kun saa uuden lattian. Edellinen laminaattikin oli ihan jees melkein kymmenen vuotta, mutta kun halusin valkoisen.. että tulisi pieni asunto valoisammaksi..ja onneksi löydettiin sopivan näköistä Starkista.Kissat ja koirat yrittävät estää remontin etenemistä kaikin tavoin. Kamun kynät ja mitat liikkuu Lauran mukana mitä oudoimpiin paikkoihin. Ja aina kun liikahdat jompikumpi, Kauko tai Laura on jalanjuuressa "mukana töissä".

Ja alakeran valmistuttua aloitetaan yläkerran huoneitten pintaremontti. Tarkoittaa maalausta ja uudelleen listoittamista.

Laittelen lisää kuvia kun alakerta on valmis.. toivottavasti mahdollisimman nopeasti ;-D

Hyvää lokakuun maanantaita kaikille sivuillani vieraileville!
-Krisse-

15 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Tuo kaappi oli oikea löytö, se on aivan oikean kokoinen, iso tv+muut tykötarpeet mahtuvat sinne mainiosti, kuitenkin se on siron näköinen! Kaunista tulee olemaan jahka olette saaneet urakan valmiiksi!!

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Moikka Marja:
Tääällä kaaos jatkuu. Toi yksi nurkka on selvä ja yritän sinne siirrellä tavaroita. Ei noista kuvista arvaakkaan mikä sekamelska täällä on.

olivieno kirjoitti...

No mutta nyt olen ihan vihreä kateudesta! Meillä on melko tuore remontti takana mutta johtoviidakko on ja pysyy! Se on aivan kamalaa! Olohuone on jotenkin niin ikävä, no ei se ole ainoa syy, mutta nuo miehen "kotiteatterivimpaimet" ottavat niin aivoon rumuudellaan. Kaapista on tulossa aivan upea, samantapaisia alkuperäisiä on ollut myynnissä monasti mutta niissä on ollut väliseinä, oletko irrottanut sen? Laminaatti on tosi ihana, voi ei eiks meillekin jo vois vaihtaa kaksi vuotta vanhat?!

elina kirjoitti...

Tsemppiä remonttiin.Kyllä varmaan on vaikea saada kaikenlaisia vekottimia piiloon ja johtoja muualle kuin lattialle. Onneksi ei ole telkkaria,ei kotiteatteria, ei mikroaaltouunia, eikä astianpesukonetta, mutta on tämä läppäri ja tulostin rumentamassa kaunista kirjoituspöytää.
Tuo kaappi on tosi kiva ja jännä nähdä miten sen tuunaat ja minkälainen huoneesta tulee.
Meillä on remontti niin kesken, että osa tavaroista on vielä hukassa keväisen muuton jäljiltä, eikä sisustamisesta oikein voi edes puhua.
ps. olen ensi maanantain Kotkassa, olisiko vinkkejä missä sisustusliikkeissä kannattaisi käydä.
Iloa ja ideoita remonttiisi toivottelee elina

Marja Kristiina kirjoitti...

Huh. Remppa ei yleensä ole ihan läpihuutojuttu voimien osaltakaan. Toivotan teille mahdollisimman vaivatonta urakkaa sekä jaksua!

Kaappi on ihku!!!

Lämpimät terveiset!

Sirkka kirjoitti...

Uskon että te kaikkea kokeneet ja nähneet ...selviätte hienosti, aikansa kutakin ja lopussa kiitos seisoo. Voimia ja jaksamista ja muistakaa välillä halata toisianne niin taas kummasti jaksaa:) no uskon tietenkin että niinhän te teettekin:)
meillä täällä on johtoja vaikka muille jakaa...:) mutta valkoiset lattiat on ala ja yläkerrassa eteistä myöten:) tykätään kovasti!

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Hei kaikille! Kiitos kommentoinneista.

Olivieno: Kaapissa oli todellakin väliseinä mutta Kamu poisti sen osittain ja laittoi hyllyt uuteen uskoon niin että tuo kaamea taulutelkka mahtui siihen kaiuttimineen. Nyt siitä tuli hyvä...
Olen tosi tyytyväinen kun sain ruinattua vanhan laminaatin tilalle tämän vaaleamman uuden. :-))

Elina:
Täällä on aika suppea määrä sisustusliikkeitä. Kauppatorin laidalla on kolme liikettä- Huvilaunelman Annen liike Josefiina , melkein vierellä on Wilhelmiina ja Mautiz , kahvila ja liike samassa. ( Ihanat piirakat ja maistuvat kahvit saa sieltä) ja sitten samalla kadulla noin sadan metrin päässä on Paketti, siellä uudemman aikaista tavara mutta kyllä sieltäkin löytyy.. ja Kauppakeskus Pasaatissa on yläkerrassa yksi sisustusliike nimi ei tule mieleen (tää muisti ongelma taas:-() Siinä ne taisi ollakin.
Tervetuloa Kotkaan. Toivottavasti ilmat suosii, ties vaikka tultaisiin vastakkain kadulla :D

Kiitos Sirkalle ja Marja Kristiinalle kommenteista myös.
Terveisin Krisse-

elina kirjoitti...

Kiitos vinkeistä. Kotka on minulle outo kaupunki, vaikka olenkin asunut Haminassa joskus pienenä tyttönä. Nyt Kotka on tärkeä, koska vanhempi tyttäreni ja koira-Olga ovat muuttaneet sinne. Kauppatori on siinä tyttären kodin lähellä, joten kaupat varmasti löytyvät.

Maria kirjoitti...

Ihana kaappi! Jaksamista remonttihommiin, se on rankkaa, mutta palkitsevaa. :)

Mari kirjoitti...

Kivalta näyttää kaappisi! Ja en kyllä malta odottaa, että saadaan nähdä kuvia valmistuvasta remontista:))

jaana kirjoitti...

Hieno kaappi! Meilläkin takkuiltiin telkkarin sijoituksen kanssa, kunnes eilen sijoitimme sen parvelle!
Ihanaa kun sitä rumilusta ei näy missään, ja jos jotain katsomisen arvoista telkusta tulee, kömmimme parvelle katselemaan :)

Hanneloore kirjoitti...

Heipsan.

Hieno kaappi ja upeita ovat nuo sinun kuvakollaasit. Täytyy varmaan ruveta harjoittelemaan sellaista.

Todella kauniin laminaatin olitte löytäneet:)
Meilläkin on vaan nyt kaksi vuotta vanhat lattiat ja jo nyt haluaisin tämän tumman lankkukuosin vaihtaa vaaleaan..
No muutaman vuoden päästä sitten:)
Mukavia syyshetkiä Villa Vaaralaan.

Terkuin Hanneloore

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Mari, Jaana ja Hanneloore:

Joo remontti valmistuu ajan kanssa , toivottavasti ennen joulua...
Ja johdot on piilossa ja pysyy.

Kyllä vähän valituksia on kuulunut kun kaapin ovet ovat olleet päivällä ja osan iltaa visusti kiinni.;-))

Meillä oli aika vaalea pyökkilaminaatti ennen tätä uudistusta. Mutta onneksi meillä on pieni huusholli, ei menen suunnattomia määriä tavaraa.
-Krisse-

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Ihanan näköinen kaappi ja hienon näköinen lattia!!! Vaikka remontti on hermoja raastavaa aikaa, lopputulos on mahtava. Meillä uuden lattian asennus ensi vuoden vaihteessa ja kerran sen kokeneena, tiedän mitä tuleman pitää kun ahtaissa tiloissa kamoja siirrellään seinältä toiselle. Tsemppiä teille loppurutistukseen!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

voimia vaaralaan remontin keskelle, vaaleus on varmasti kaunista, ihanaa nähdä valmiina ja paketti on matkalle teille päin
ilona

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta