Lukijat

maanantai 26. lokakuuta 2009

Piristystä syksyyn...





..niin jaksaa taas.
Ennen jalkaonnettomuutta olin kenkäfriikki. Nyt kun se ei oikein onnistu kunnolla..piristän itseäni uusilla silmälaseilla.

Kuten jo aikaisemin kerroin ostan tarjous kehykset ja linssit hankin Virosta.
Taas tyttöjen kanssa shoppaillessa osui silmiin aivan minun näköiset prillit...Lilat ja oranssi-mustat... ostoon meni ja tänään tsadaa..Kamu haki kolmannet ns. hengettömät...

Ja kesälomalla laitettiin valkoisiin Ray-Baneihin tummuvat linssit..40e..ja sangat oli alesta ostetut..

Ihmetteletkö..hullu...minne tarvitsee noin monia...mullahan on jo aikas monet...


Mutta Mummi vaihtaa prillejä kuin alusvaatteita.


Miten sinä piristät itseäsi näin syksyn pimeällä...?

-Krisse-

29 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Lilat on heti minun suosikkini!

Blogimaailma on minun syksyn piristäjäni, täältä löytyy aina kaikkea kivaa ja kaunista:)

Krisse kirjoitti...

Niin se Sussi on..mutta tännekin pitää aina keksiä jutun aiheita..minä boggaan nyt mun pokista:-))
Mukavaa tiistaita!

Mari kirjoitti...

Vau, nuo valkoiset on minun suosikit :) Kenkäfriikki olin minäkin ennen leikkauksia... Nyt en voi ajatellakkaan pitäväni korkkareita :(

Nina kirjoitti...

Kauniita kehyksiä oletkin löytänyt ja niillä on mukava täydentää asukokonaisuuksia sävy sävyyn.

Minä piristän itseäni syksyisin vaihtamalla hiukan hiustensävyä, tiirailemalla sisustusputiikkeja ja lopulta siirryn intoa puhkuen joulun odotteluun erilaisten valotuikkujen kera.

Possumamma kirjoitti...

Mulla on vaan yhet rillit, ja nekin jo kuudetta vuotta käytössä, jotenkas ovat jo niin naarmuiset, että haittaa näkemistä:/

Se on hyvä, että on keinoja itsensä piristämiseksi, eihän sitä muuten jaksa!

Hattaramaa kirjoitti...

Syksyllä sisustan ja askartelen sekä koristelen. Riennän tapahtumissa. Ostelen villalankoja ja toivon jostakin ilmestyvän aikaa kutomiseen ja muihin käsitöihin!

On muuten aika kätevää, että on useat rillit, ei mene kovasti aikaa kun jotkut niistä löytyvät!

Sirkka kirjoitti...

Voi tavatonta, kuinka siitä onkaan aikaa Krisse, kun täälläkin olen viimeksi vieraillut...
nyt samalla luin aikaisempia juttujasi..ja tuo "minä tunnen" on aivan upeasti kirjoitettu, kuin kirjailija konsanaan ja varmaan oletkin, en epäile yhtään...paljon siin on mitä itsekkin juuri noin ajattellen..alkukin alkaa just sanoillani.

Hyvä, että piristät itseäsi se on tärkeätä se, että mieli pysyy hyvänä, muuten ei tule mistään
mitään...ei.
Itselläni on vaikka kuinka monet lukulasit ja aina ne osittain ovat kadoksissa, toiset saattaa olla päässä, tai jopa silmillä, kun olen änkeämässä kahtia päällekkäin, juu tosi on!! Uskomatonta, oiskos ohimoilta mennyt tunto ja näkö heikentynyt...tai sitten toinen sanka on katkennut ja yritän silti epätoivoisesti tulla toimeen, vaikkakin lasit on ihan vinossa nenänpäällä...et tälläi, olenkin miettinyt,,kuinkahan monet lasit täytyisi olla....ettei tarvitsisi aina etsiä niitä, no enpä voi sanoa et näin piristäisin itseäni..

Minä saan iloa rakkaistani ja ystävistäni, sekä raittiista ilmasta, kävelylenkeistä, kodistani ym kaikista pikkujutusta..ja kaikesta hyvästä ruuasta, leivonnaisista ja suklaasta ym. ja ajattelemalla iloisia kauniita asioita... naurusta, useinkin oikein tunnen sen hyvänolontunteen sisälläni...ihanaa!

Kaikkea hyvää sinulle sinne Kirsse ja myös rakkaillesi.

Krisse kirjoitti...

Kiitos Sirkka..sinä olet aina jaksanut kommentoida ja se tuntuu mukavalta.
Minulla ei ole vielä lukulaseja mutta tänään juuri tilasin silmälääkärin kun silmä ei mukaudu tarpeeksi nopeasti jos teen paljon tietokonehommaa ja sitten katson telkkua..siristellä pitää..ja minulla on kovin kuivat silmät.

Kiitos Hattaramaalle, Possumammalle , Ninalle ja Marille.

sirkka..joskus sitä tulee kirjoitettua oikein sielun pohjaa myöten ja annan tunteiden soljua koneelle..ei aina oikein kuitenkaan halua kaikille niitä syviä tuntojaan kirjoittaa...nytkin sen Minä tunnen postauksen jälkeen tunsin itseni jotenkin oudoksi linnuksi..kommentteja sai odotella ja ajattelin että en ikinä kirjoita sieluni sisimpiä tuntoja tänne blogiin..ei niitä kukaan halua lukea. Mutta se siitä..kirjoitellaan muusta ..:-))

Kati kirjoitti...

No mikäs tuossa, osta vaan uusia rillejä! On mukava saada vaihdettua aina kulloinkin sopivat lasit nenälle. Itsellä vain yhdet ja välillä tympii yli kaiken. Seuraavat lasit hankin ainakin tyyliin kahdet yhden hinnalla... tai onhan ne nytkin, mutta toiset on aurinkosellaiset.

Onkohan meillä vaivannut samat ajatukset? Itse jo mietin koko blogin pidon mielekkyyttä, mutta sitten ajattelin että pah, itseni iloksihan minä kirjoittelen ja jos joku ei tykkää niin olkoon tykkäämättä. Siitä minun hiljaiseloni...

Kesäkukka kirjoitti...

Kivannäköisiä pokia oletkin löytänyt!
Täytyisi itsekin ostaa toiset, vaikka vähän edullisemmat, ihan vaan vaihtelun vuoksi ja semmosiin hommiin, missä ei niin haittaa, vaikka tulisi naarmua linssiin. Kesällä ostin juuri uuden linssin, kun sain haittaavan naarmun toiseen. Ja maksoi 99 € :(
On vaan niin vaikea löytää pokia, jotka miellyttävät.

Tällähetkellä on niin vaikeaa piristyä oikein mistään :/
Shoppailu ja ystävien seura saa yleensä piristymään. Huomenna ystäväni järjestää Valoa iltaan -tapahtuman ja sinne ainakin menen!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Krisse. Terveisiä eräältä blogisi lukijalta. Olen usein piipahtanut täällä, mutta en ole viestiä jättänyt. Ihana lukea tunnelmointikirjoituksia ja muutakin mitä kirjailet. Sinulla on sanankäytön lahja ja silmää kauneudelle. Älä ihmeessä jäädytä blogiasi, olet tullut vähän kuin tutuksi vaikka et olekaan. Mukavaa talven odotusta täältä pohjoispohjanmaalta!

PikkuBertta kirjoitti...

Ihania pokia olet ostellut syksyn iloksi.Täällä tuntuu olevan monta "jalkavaivasta"jotka ei pysty enää kengilla friikkaamaan.Minäkin lukeudun niihin,mut kyllä minä vielä välillä korkkarit jalkaani etsin ja käyn niitä ulkouluttamassa.Se on minun syksyn piristys kun pääsee tanssahtelemaan ja nauttimaan musiikista.Jaloissa se kyllä seuraavana päivänä tuntuu,mut kerranhan täällä"nuoria"ollaan.heh,heh:))
Kyllähän minä itseäni myös ihanilla laukuilla ilahdutan jos sellainen vastaan sattuu,niin ostan pois.
Pitäs kyllä minunkin noita pokia useammat hankkia.Kahet vain omistan.

Mukavaa syksyä.Odotellaan LUNTA.

-Tuija-

Olivieno kirjoitti...

Ihania rillejä! Minä ottaisin nuo hengettömät ja valkoiset ja...

Teidätkö, sitä mitä ei ole, sitä haluaisi. Minä olen ainakin kolmekymmentä vuotta haikaillut, olispa silmälasit! Kyllä! Voishan sitä ostaa kakkulat ilman voimakkuuksia, mutta vähän pöljältä se tuntuisi. Ihanaa kun sinulla on noin paljon, kiva kun niitä voi vaihdella.

Minä hemmottelen itseäni salasuklaalla. Yksin, salassa syöty nautinto. Tai ostamalla/suunnittelemalla/tuunaamalla jotain kotiin. Melkein joka päivä hemmottelen surffailemalla blogistaniassa...

Mantelikakku kirjoitti...

Olen ehdottomasti useimpien pokien kannalla!:) Mulla leikattiin silmät muutama vuosi sitten, joten nyt ei ole niin kauhiasti lasien tarvetta, paitsi hämärässä alkaa tehdä tiukkaa...
sisustusjutut, kynttilät,kirjat -ja leipominen syksyn piristykseksi!:)

Krisse kirjoitti...

kiitos kommentoijille. Mukavaa kun kommentoit Anonyymi..minä olen saanut monta hyvää ystävää täältä...ollaan yhteyksissä muutenkin kuin täällä kommentoimalla..
@ Tuija..laukut..niitäkin täältä löytyy...
@ Kati..niinpä..jos joku ei tykkää, olkoon tykkäämättä...

Tytti kirjoitti...

Ihania kehyksiä minunkin pitäisi ostaa uudet moniteholasit mutta kun maksavat niin kamalan paljon,olen katsonut kyllä netinkin kautta siellä olisi edullisempia...uudet kehykset kyllä piristäisivät kummasti(ihan vaan näön vuoksi,hih)

elina kirjoitti...

Kivoja rillejä. Minulla on vaan yhdet ja nekin jo naarmuilla. Kyllä varmaan pitäisi hankkia uudet ja olisihan se kiva, jos saisi hankittua vaikka kahdet. Minä vaan en piristy ostoksia tekemällä ja kaupoissa laukkaaminen ja sovittelu on enemmänkin kauhistus, kuin piristys. Mutta uudet rillit olisi varmaan piristys, jos ne tuotaisiin kotiin:):):)
Minä piristyn ulkoilemalla ja kävelemällä. Kävely on nii..iin ihanaa!!!! Olen ollut pyörätuolissa ja kulkenut kyynärsauvojen kanssa vuosia, joten kävely on juhlaa. Keramiikan teko on juhlaa ja maalaaminenkin on ihanaa, joten kyllä niitä piristyksen aiheitakin löytyy, vaikka nyt on ollut vähän matalapainetta.
Ihania syyspäiviä, Kamulle ja pojille terveisiä.

Kristiina kirjoitti...

Onhan se hyvä olla monet lasit,jos menee vaikka rikki ja on vaan yhdet. Koira melkein hajotti miehen lasit ...
En ole piristänyt itseäni vielä millään tavalla...nyt pitää äkkiä keksiä jotain...

Kati kirjoitti...

Sä oot niin trenditietoinen!:) Ihania!Sopii varmasti Sinulle!

Krisse kirjoitti...

Kiitos Kati..ehkä turhamainen ja haluan olla huoliteltu..niinkuin aikaisemmassa postauksessa kesällä kirjoittelin viisikymppisten naisten "itsehoidosta"
Mutta eihän se silmälaseista ole kiinni..minä vaan tykkään..:-))
@ Kristiina..meidän koira jyrsi yhdet sangat ...
@ Elina..se on pääasia että löytää ne omat jutut..käveleminen on minullekin kuin lottovoitto..nyt kun voi kävellä edes kolmen kilsan lenkin..hitaasti. Sinä oletkin niin mahdottoman taitava "savenvalaja"..
@ Tytti ..ihan näön vuoksi..juu.-))

PiaMaria kirjoitti...

hienoja!
mulla on ihana naapuri, Sari, joka kävi onnittelemassa synttäreilläni. Et ole nyt keski-ikäinen, olet aikuinen! Ikänäkö ei ole enään ikänäkö vaan aikuisnäkö.
Ylpeänä etsin minäkin uusia rillejä itselleni....aikuisrillejä ;))

Haleja Pia

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kurkkimassa :) Wau, miten ihania pokia! Ihan tekis itsekin mieli hankkia noin MONET...Mun yhdellä vanhalla työkaverilla on blogi ja hän taas laittaa sinne paljon kuvia leipomistaan piirakoista..kerran sitten jopa itse innostuin leipomaan samanlaisen piirakan..kai mä meen kohta pokakauppaankin...Ihmeellinen tämä blogimaailma :) :).. Terkkuja Kristiina

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kurkkimassa :) Wau, miten ihania pokia! Ihan tekis itsekin mieli hankkia noin MONET...Mun yhdellä vanhalla työkaverilla on blogi ja hän taas laittaa sinne paljon kuvia leipomistaan piirakoista..kerran sitten jopa itse innostuin leipomaan samanlaisen piirakan..kai mä meen kohta pokakauppaankin...Ihmeellinen tämä blogimaailma :) :).. Terkkuja Kristiina

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kurkkimassa :) Wau, miten ihania pokia! Ihan tekis itsekin mieli hankkia noin MONET...Mun yhdellä vanhalla työkaverilla on blogi ja hän taas laittaa sinne paljon kuvia leipomistaan piirakoista..kerran sitten jopa itse innostuin leipomaan samanlaisen piirakan..kai mä meen kohta pokakauppaankin...Ihmeellinen tämä blogimaailma :) :).. Terkkuja Kristiina

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, tuli sitten kommentti kolmeen kertaan ???

Vissiin vähän liikaa täällä koneella..näppäimistö pian vaihdettava uuteen...

Krisse kirjoitti...

@ Kristiina...tarttuu vaan blogijuttuihin...
@ Pia-Maria.toivottavasti löydät sopivat ja mukavat..

Ninnu kirjoitti...

Voi miten kivoja & tyylikkäitä pokia! Minä kai piristän itseäni reippaalla lenkillä koiran kanssa, käsitöillä, kahvilla & suklaalla, lukemisella ja käsityölehtien selailulla... ..ja tietysti myös kivoja blogeja lukemalla :-).

Rita kirjoitti...

Eri väri vaihtoehdoilla voi viimeistellä pukeutumisen kokonaisilmettä, näppärää!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Krisse! Pitkästä aikaa minäki täälä, tai ei siitä nyt nii mahottomasti oo aikaa :D. Se tuntuu vaan. On ollu kaiken näköstä. Vähän suruakin. Ja reissu käytiin etelä-Suomesa.
Kysyit, millä piristän näin syksyllä. Äsken maalailin pojan kanssa. Ei mittää erikoisia juttuja tullu, mutta on mukava ku jotaki saa tehtyä, edes vähän.
Ilosta loppu syksyä. Joululaulutki muuten piristää :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta

Powered By Blogger