Lukijat

tiistai 24. kesäkuuta 2008

Kukat lätässä mutta laulu on pelastanut Mummin päivänNäin lakoon on menneet nämä kukat. Ja ei pysy ylhäällä vaikka laittaa tuet. On kamalan näköinen..No johan ne ehti kukkia jonkin aikaa. Ollaan tyytyväisiä ettei tullut ukkosmyrskyä ja pieksenyt niitä aivan matalaksi.Tälläistä tarttui eilen Ikeasta ja Plantagenista. Pikku muratti ja Sant Paulia, tietysti valkoinen. Ja minikasvihuone keskellä Se oli minusta suloinen. Eikö?Ja tuikkukuppejahan minulla ei ole koskaan liikaa. Aina löytyy uusia ihania, jotka on pakko ostaa. Kynttilöiden suurkuluttajan olen hulluna näihin.Ja kyllä meillä poltetaan kynttilöita kesälläkin ja paljon.Laittelin taas tänään uuden "vanhan" lakanan ikkunaan. Siinä on anopin virkkaama pitsikin vielä oikein kunnollisena pysynyt. Ainoa paha juttu oli että lakana oli liian lyhyt toisen vanhan lakanan viereen. Mutta mietitään mitä asian kanssa tehdään jatkossa. Olkoon nyt kuitenkin toistaiseksi ikkunassa.Ja pikkuinen laulaja ja piirtäjä Ella Ilona lauleli tänään niin kauniisti autossa että Mummille tuli kyyneleet silmään. Aina olen lapsille itse laulanut ja nyt taas sen tuloksen näki ja kuuli. Ja Ella laulaa kauniisti... :-) Laulun nimi oli Hiiri limpun kukkakimpun. Salaisen maan laulut kuulemma. Kaunista niin kaunista...Lapsista ja lapsenlapsista kun on kyse niin olen niin herkkä.. niin herkkä!

8 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Voi Krisse sinä olet ihana, aina rupean nauramaan, kun luen juttujasi, siis ihan hyvällä..olen muutenkin kova nauramaan, itselleni tosi usein.
Minäkin olen herkkä ihminen, ei sille mitään voi.
Hei kaikkea hyvää teille ja varmasti teet siellä Pärnyssä ihania löytöjä,tsemppiä.

Sirkka kirjoitti...

minä vielä..ai kauhee aloin äsken kirjoittamaan sinulle vaikken ollut vielä katsellut mitä olit ostanut ja kirjoittanut, luin siis vaan kommenttisi minulle. NO nyt siis ihanat löydöt Ikeasta, varsinkin pidän tuosta minikasvihuoneesta, tiedäthän että pidän kasvihuoneista. Siis arvaa oliko täällä pionit ihan maata myöten, vaikka olikin olleet tuet, mutta sain ne nostettua ja uskon että saat sinäkin kunhan aurinko alkaa vähän lämmittämään. Nyt ne ovat vielä sateesta niin märät ja painavat. Ai niin noi lakanaverhot on tosi kauniit ja vielä niissä on noin nimikirjaimetkin. Me myös ollaan lapsille laulettu kun olivat pieniä, lapset on suloisia.

Anonyymi kirjoitti...

Pieni on kaunista,siis minikasvihuone on IHANA!Edelleen jaksan ihailla "uusia" verhojasi,aion joskus matkia ideaa jos oikeanlaiset lakanat kävelevät vastaan...
Terkkuja laulajalahjakkuudelle:)))

Konsta Oliveri kirjoitti...

Todellakin ihania ostoksia, itelläniki on ollut suuria aikeita päästä ikeaan ja varsinki Plantageniin, ku en oo siellä käyny vielä ikuna...ja verhot on ihkut!
Terkkuja ihanalle Ellalle

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Täyttyy myöskin sanoa että olet ihanan tunteellinen, elät vahvasti. Vanhassa lakanassa kyllä lepää silmä miten vanha onkin niin kaunista.
Oikein ihanaa viikkoa
Ilona

Krisse kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! T. Krisse

valkeataika kirjoitti...

Hyvältä nuo kukat näyttävät, minusta ainakin. Olisipa meilläkin noin isot ja rehevät pensaat.. Mitä ihanaa musiikkia taustalla..-sanna

Possumamma kirjoitti...

Tuikkukuppeja ei todellakaan ole koskaan liikaa, päinvastoin;) Poika on myöskin pieni romantikon alku, niin viime yönä simahti vasta klo1:n jälkeen, kun kävin laittamassa kattotelineeseen tuikun palamaan:) Pari kattokynttelikköä odottelee, että löytäisin niihin kynttilänpitimiin sellaisia tuikkukuppeja, ovat hävinneet kaupoista kuin tuhka tuuleen:/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta

Powered By Blogger