Lukijat

sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Vanha saunan ovi uudella paikalla....omenapuun alla. Eilen kun tulin töistä kotiin, iloinen yllätys odotti minua. Vanha saunan ovi oli löytänyt uuden paikan. Kamu oli virittänyt sen vanhan omenapuun alle. Ruosteinen kettinki oli valmiina kukka-amppelia varten. Ja vuolaa , ihana paikka oli löytynyt.. Olin todella otettu ja iloinen.

Kävimme myös iltapäivällä Segeli Bluesissa katsomassa J.Karjalaista ja Dave Lindholmia. Kotona olimme jo kahdeksan aikaan.

Aamulla heräsin sateen ropinaan ja kiireesti terassille. Joo, olin unohtanut sohvan tyynyt sellaiseen paikkaan että sade oli kastellut ne läpimäräksi. Kuivuminen kestää varmaan viikon, on ne niin paksut tyynyt.

Kaikkien iloksi laitan kuvia ovesta ja sateen pisaroittamasta kukasta. Ja sitten puolen tunnin päästä töihin. Ja muutes Ella Ilona jää papan kanssa iltaa viettämään.:-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis näkymä:)))Kori sopii valtavan hyvin oven seuraan.Minulla on myös vanha ovi jemmassa, mutta en ole löytänyt pihalta paikkaa sille,valitettavasti..

Sirkka kirjoitti...

Voihan Kamua, mitä on keksinyt, aivan ihastuttava...tälläistä en ole ennen Suomessa nähnyt.Joissain ulkolaisissa sisustuskirjoissa tai lehdissä voisi kuvitella sen olevan. Tuo kori myös ihastuttavasti sopii siihen ja antaa ilmettä ja ainahan voi sit kukkiakin vaihdella mielensä mukaan. Huippu hienoa, sanon vaan Kamulle, että onneksi olkoon.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta

Powered By Blogger