Lukijat

lauantai 7. kesäkuuta 2008

Viileämpi lauantai

Koko iltapäivä taas puurrettu pihalla. Kukkia taas laitettu vaikka luulin eilen etten enää tarvitse yhtän tainta minnekään. Mutta aina löytyy jostain tyhjä paikka. Ja kuitenkin, kaiken uurastamisen jälkeen , rikkaruohot vielä vilistelee silmissä.

Olisi varmaan aihetta vähentää kukkien määrää niin pääsisin vähemmällä. Mutta kun on runsauden ystävä niin ei sille mitään mahda. Joku taas kauhulla katselee kukkien paljoutta .. ja sanoo Less is more.... mutta tämä matami EI OSAA tehdä mitään ilman kukkia, tavaroita, ruukkuja,tuoleja ja hmm... kaikkea sellaista. :-D

Pääasia että itse viihdyn! Niinhän se on.

Laitoin muutaman samettiruusun ruukkuihin. Jotenkin kaipasin väriä valkoisen ja vaaleanpunaisen lisäksi. Kyllä ne on ihan mukiinmeneviä, samettiruusut.

Päivällä nautimme naapurin Miian ja Esan kanssa kahvit ruusukupeista terassilla. Olin leiponut tuoretta pullaa ja pikkaisen suolaista. Ja tietysti mansikkalikööriä naisille ja miehille konjakkia. Pari snapsia vaan... se riitti.

Naamaa kumottaa. Varmaan ollaan Kamun kanssa saatu aurinkoa. Kohta on naama kun neekerillä...:-) Enkä enää haluaisi oikein tällä iällä kauheasti aurinkoa saada. Ne rypyt tai rypynpohjat kun loistaa valkoisina....

Laitan muutaman kuvan päivän aikana ilmestyneistä uusista kukista.. ja Kamun ostamista valkoisista ruusuista. Ja Kamun ajelemasta nurmikosta (siihen meni tunti )On se kultainenkin, se Kamu!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia taas Vaaralasta:)Kivasti sopivat samettiruusut vanhojen korituolien seuraan.Tuollaiset kulahtaneen oloiset korikalusteet ovat IHANIA puutarhassa, kukkaloiston ja kaiken vihreyden keskellä.Ja kauniit ruusut on P.osannut ostaa,just oikean väriset:))Kyllä ne miehetkin....pienen koulutuksen jälkeen:)

Krisse kirjoitti...

Joo, ei aina kannttaisi arvostella noita ukkeleita, vai mitä?

Sarppa kirjoitti...

Oi kuinka kauniilta pihanne näyttääkään..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta

Powered By Blogger