Lukijat

maanantai 23. kesäkuuta 2008

Sataa, sataa....

Kukat täydessä kukoistuksessa altaan reunalla, mitähän tämän sateen jälkeen?No ei ole venekuvia. Eilen satoi illalla ja tänään satanut iltapäivästä asti. Kaikki kukat lamassa, nyyh... Terassillekin roiskinut vettä niin että tyynytkin osittain märät. Toivottavasti huomenna paistaa että saa ne kuivaksi.

No joo, käytiin tänään pikavisiitillä Ikeassa ja Plantagenissa. Ikeasta tarttui kaikkea pientä kivaa mukaan. (ASTIOITA::) ja ihania keittiöpyyhkeitä ja pari valkoista tyynyliinaa mm. Platagenissa ei ollut ale vielä alkanut joten sieltä saalis oli niukka. :-(

Ella mummilassa. Maha oli kipeä kun kuulemma oli niin nälkä. Siihen ei auttanut eilinen makaronilaatikko vaan Mummin oli pakko keittää makaronivelliä... ja kaikki vaivat paranivat. Oli kuulemma niin hyvää ettei mikään paranna paremmin väsymystä ja vatsavaivoja. Tyttö tulee huomennakin seuralaiseksi. Isi kun on kuulemma raksalla ja Ella ei jaksa koko ajan olla auttamassa että saataisiin talo valmiiksi. :-D. Ellan huone melkein valmis ja vauvan huonekin tapetteja ja listoja vaille valmis.

Vauva antaa odottaa itseään. Odotellaan... tulee sitten kun siltä tuntuu.

2 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kiitos vierailustasi, tulin taas vastasellaiselle. Täälläkin sataa..sataa.. no mut sateen jälkeenhän paistaa aina aurinko:)
Pääsittehän Ikeaan ja plantageen, eihän sitä varmaan aurinpaisteessa olisi viitsinykään lähteä, et jotain hyötyä vesisateestakin :))Minäkin olen kuullut etä tuo makaronivelli auttaa vatsavaivoihin tai kuulema lämmin maitokin. Kun minä olin lapsi niin tätini, jolla itsellä ei ollut lapsia, lämmitti minulle jäätelöäkin, ettei olisi ollut liian kylmää?? Onneksi en enää muista miltä maistui,hi.
Ai kyllä teillä on siellä ihanaa odotettavaa, jännitystä päällä, meinaan vauvan tuloa.
Muista ottaa aina yöksi tyynyt sisälle:)

Anonyymi kirjoitti...

No kyllä on ottanut suoraan sanoen pattiin tämä sataminen!Minä nostelin taas ruukkuja katoksen alle suojaan.Jotkut kesäkukat menevät muka pilalle kun sade oikein hakkaa.Siirtelen niitä sitten edes takaisin ja tunnen itseni ihan hölmöksi:)
Makaronivelli on sitten hyvää vatsalääkettä,kyllä lapset tietää:)
Meilläkin muuten muksut pienenä tykkäsivät siitä kovasti.
Ja vauva,ah sinä vauveli,tulehan jo sieltä maailmaan,äläkä kuhnaile kovin pitkään:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta

Powered By Blogger