Lukijat

keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Keskiviikkona..kuvia ja tarinoita.Ja mulla on kiikkutuoli terassilla koko kesän. Tuolin tarina on sellainen että poika meinasi heittää tämän ihanuuden pois kun oli asunnon ostossa saanut huonekaluja kaupanpäällisiksi. Äippä haukkana halusi tämän ja paljon muuta kivaa ( mm, ASTIOITA,,hmm- Vanhoja peltisiä purkkeja missä säilytetään jauhoja, riisiä ym. Mutta niistä kuvaa myöhemmin.) Ja nyt tämä retrokiikkustuoli on minun ilona terassilla Vaaralassa. Se saa mahdollisesti uuden kankaan jossain vaiheessa, katsotaan koska. Talvet tuoli ei keinu eikä kiiku. Se pitää majaa MÖKÖTUVASSA ja odottaa kesään tuloa jotta pääsisi ulos.
Eihän tämä ihan siirtomaatyylinen ole mutta ajaa saman asian. Nautiskelen tässä varjosta ja seurailen ketä kaikkia tiellä kulkeekaan.....:-D

Tämä vanha ikkunanpoka on Mussalolaisesta yli 100v. vanhasta talosta. Näitä oli monta ja Kamu haki ne minulle muutama vuosi sitten. Olisivat pahukset menneet kaatikselle ilman Kamua. ( Taas täytyy kiittää tuota kumppania..)
Ja niistä tuli yhdestä meille peili, yksi on ulkona koristamassa kukkapenkkiä, yksi meni tutulle ja yksi on menossa Sannalle. Kunhan Kamu vaan saa sen laitettua. Ei ole mennyt laittamisessa kuin kaksi vuotta. (hmm.. silleen)
Ja monta on vielä tallessa. Ja pikkuisia mini- ikkunanpokia oli myös. Niistä tulee ehkä valokuvan kehyksiä. :-))
Lisää lakanakuvia. Keittiössä on tälläinen kappa. Kirpparilta joskus ostettu lakanasta irroitetti pitsirivi tai oikeastaan kaksi. Näitä oli kaksi samanlaista pätkää. Ja tämä toinen ilahduttaa minua keittiön ikkunassa.
Moni varmaan ihmettelee tämän matamin makua, mutta tykkään näistä vanhoista jutuista...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Morjens!
Kiikkutuolin kangas on minusta aikas hyvä,se on ihan sitä itseään eli aitoa retroa:)Värikin on hyvä.Sitten jos joskus haluat päällystää sen uudestaan, niin joku beige/valkoinen raita tai beige/ruutu sopisi myös.Tai sitten sinivalkoinen,tai sitten ihan mikä vaan mistä tykkäät:))))Kyllä sinä tiedät:)

Krisse kirjoitti...

Joo, Sen kankaan ptää olla sitten kestävä. Ei mikään retalekangas. Eli katsotaan koska se sitten päällystetään. Onhan meille tuo osaava hupun tekijä tuolla Karhulassa. Ja edullinenkin vielä.. Eikö?

Krisse kirjoitti...

Jos olisi tilaa pitää talvet sisällä niin sitten pitäisin kiirettä päälystämisessä. Mutta tiedäthän sinä että en ole niin tarkka noissa värijutuissa vaikka nyt kesän kiikkuukin retrossa.Mulla on lehmän hermot... joissain asioissa... en tiedä ootko joskus sellaista huomannut.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä on hupun tekijä,samaa mieltä!
Ihailen "lehmänhermojasi",olisipa minullakin.Jos puhun omistani eläinmaailmaan verraten niin ne ovat hiiren tai päästäisen tasoa:))

Possumamma kirjoitti...

Odotan innolla näkeväni kuvia niistä peltipurnukoista!:P On se kumma, kuinka ihmiset heittää tolkuttomia määriä käyttökelpoista tavaraa kaatopaikalle. Veisivät ennemminkin johonkin kierrätyskeskukseen tms. Itse kaipaan tänne maaseudullekkin sellaista "ota tästä -pistettä", johon sais tuoda itselle tarpeettomat ehjät tavarat, ja löytää kenties joku aarre tilalle, kaupungeissahan joissain taloyhtiöissä on roskisten yhteydessä tällainen. Tosin, vähän samaan tyyliin toimii täälläkin, kun toinenpuolisko käy heittämässä roskakuorman kirkolle->tuo joka kerta vanhan (liian uuden mun makuun=2000-luvulta) polkupyöränraadon, viimeksi ei enää uskaltanut tuoda, kun ties, mitä mieltä minä niistä olen, kun niitä kerätään tyyliin "kyllä niistä JOSKUS toimivan saa"...Niin, ja en näiden vuosien aikana ole KERTAAKAAN pyörän selässä tuota ukkokultaani nähnyt.

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kun pipahdit sivuillani,'käytänhän minä näitä, joka toinen päivä käytän joka toista:)
Käytän myös Softcarea (verhoilusuojaa )
Vanhoista ikkunapokista pidän myös, kiikustuolia en vielä huoli.

Marja Kristiina kirjoitti...

Täällä ei ainakaan ihmetellä makuasi yhtään :-) Wanhat tawarat on ehdottomia, myös keinutuoli jonka retroverhoilu on herkku.

Kalix, hyvänen aika! Siellähän asuu Lantlivs Anette ihanassa vanhassa puutalossaan ja pitää My Home -sisustusliikettä. Tekisi mieli päästä sinne käymään.

Upeaa ja aurinkoista viikonloppua!

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Minusta muokkaat vanhaa hartaudella, naapurille kerron iki-ihanasta ideastasi laittaa lakanat purjeiksi katokseen, saako ideaasi varastaa naapuriin
mukavaa vikonvaideta Vaalan Emännälle
Ilona

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkusiskolle

Lahjan parhaan jos lapselle antaa vois,
vierelle jonkun kulkua turvaamaan tois,
pölyt tytön polvista pyyhkimään pois.
Onnea, iloa, ihmeitä koettaviksi,
hyviä hetkiä kera rakkaiden elettäviksi,kaiken tään pienelle lahjaksi sois.
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä,
ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Olethan suojana pienelle suuri puu,jotta pienellä juuret vahvistuu.

Kiitos Sirkka!

Kiitos Anne!

Kiitos Possumamma!

Kiitos Possumamma!

Nähdään pian!

see you soon

tausta

Powered By Blogger